Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα:Εσπερίδα και δωρεάν υπερηχογραφία ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας

Πάτρα:Εσπερίδα και δωρεάν υπερηχογραφία ...

Την προσεχή Τετάρτη

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας στα πλαίσια των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας διοργανώνει εσπερίδα με θέμα:«Γνωριμία με την υπερηχογραφία του μυοσκελετικού και  τις εφαρμογές της στα ρευματικά νοσήματα» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στην Αγορά Αργύρη και ώρα 17:30.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Ρευματολόγοι  κα Χριστίνα Τσούνη και Δημήτρης Καρόκης  και η Φυσικοθεραπεύτρια και Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος  Αχαΐας – Ηλείας  του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κα Αμαλία Παπαδοπούλου-Μπακρώζη.

Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο αμέσως μετά την εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν υπερηχογραφία. Παράλληλα θα υπάρχει φυσικοθεραπεύτρια που θα δείχνει ασκήσεις κατά του πόνου και ασκήσεις χαλάρωσης.

Επειδή ο αριθμός των ατόμων που θα μπορέσουν να εξεταστούν  είναι 15 βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην δωρεάν εξέταση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα  στην κα Μάχη Σαλαμαλίκη  τηλ.:  6985 719824. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being