Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σημαία της Χρυσής Αυγής από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στο "Καραϊσκάκης" - Αναμένεται βαριά "καμπάνα" από την ΟΥΕΦΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Σημαία της Χρυσής Αυγής από οπαδούς του ...

Κοινωνικοπολιτική προέκταση πήρε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League

Κοινωνικοπολιτική προέκταση πήρε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League. Μερίδα οπαδών της κυπριακής ομάδας, κάποιοι εκ των οποίων ανήκουν στην ακροδεξιά, ύψωσαν στις κερκίδες του «Καραϊσκάκη» μια σημαία της Χρυσής Αυγής.

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έδινε η ομάδα τους με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σήκωσαν μια σημαία με το σήμα της Χρυσής Αυγής και ξεσήκωσαν αρκετούς φίλους του ΟΣΦΠ.

Ο παρατηρητής της FARE (Football Against Racism in Europe), που ασχολείται με ζητήματα ρατσισμού παρατήρησε ανάμεσα στους οπαδούς των γαλαζοκίτρινων να υψώνεται σημαία της «Χρυσής Αυγής».

Εκείνος λοιπόν δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αμέσως προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην UEFA, αποστέλλοντας το σχετικό υλικό.

Πλέον είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η κυπριακή ομάδα, όπως συνέβη σε αντίστοιχες περιπτώσεις με την Ίντερ και την Σπάρτα Πράγας, στις οποίες επιβλήθηκαν κυρώσεις κατόπιν αντίστοιχων καταγγελιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Μετά την ΑΕΛ...ο ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports