Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο αστυνομικός που τιμήθηκε με μετάλλιο αδραγανθείας για την προσπάθειά του να σταματήσει τους ληστές των ΕΛ.ΤΑ.-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο αστυνομικός που τιμήθηκε με μετ...

Το Δεκέμβριο του 2009 τραυματίστηκε σε αστυνομική επιχείρηση στην Κάτω Αχαϊα

Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2009 όταν ο αστυνομικός Ιωάννης Χαλιανδρός, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, εξέθεσε την ζωή του σε άμεσο και προφανή κίνδυνο, σε συμπλοκή με ένοπλους και επικίνδυνους για την δημόσια τάξη και ασφάλεια κακοποιούς.Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας  και με την απειλή όπλου άρπαξαν από το ταμείο περίπου 200.000 ευρώ. Ο αστυνομικός προσπάθησε να σταματήσει τους δράστες αλλά ένας εκ των ληστών πυροβόλησε εναντίον του και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Ο Ιωάννης Χαλιανδρός  πλέον βρίσκεται  εκτός υπηρεσίας με αναπηρική σύνταξη.

Ο αστυνομικός τιμήθηκε χθες με το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας, για την πράξη τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία απο το 3ο Σύστημα Παλαιών Προσκόπων Πατρών, οι οποίοι με την σειρά τους τον τίμησαν με την μαντίλα της Eνωσης των Παλαιών Προσκόπων μιας και είχε διατελέσει βαθμοφόρος  στο 3ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις