Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με τον 27χρονο Hovig θα πάει η Κύπρος στην Eurovision στο Κίεβο τον ερχόμενο Μάιο

Με τον 27χρονο Hovig θα πάει η Κύπρος στ...

Ο συμπαθής Hovig είχε λάβει μέρος παλιότερα στο X Factor στην Ελλάδα

Νωρίς νωρίς αποκάλυψε η Κύπρος τι θα κάνει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2017. Για την ακρίβεια η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε επίσημα σήμερα 21 Οκτωβρίου 2016, τον εκπρόσωπο της στην επόμενη Eurovision που θα φιλοξενηθεί, τον Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Το πρόσωπο είναι ο 27χρονος Κυπριοαρμένης τραγουδιστής Hovig Οchannes Demirjian ή απλά Hovig, ο οποίος είναι ήδη  γνωστός στους λάτρεις των εκπομπών ανεύρεσης ταλέντων από την συμμετοχή του στο X Factor. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Hovig είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού χωρίς να τα καταφέρει. Φέτος όμως ήταν αυτός ο τυχερός.

Την ανακοίνωση έκανε το ΡΙΚ και το Ελληνικό σωματείο οργανωμένων φίλων της Eurovision INFE Greece με παραρτήματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και φυσικά και στην Κύπρο, το γνωστοποίησε.

Το τραγούδι, θα ηχογραφηθεί στη Σουηδία. Σύμφωνα με πληροφορίες συνθέτης  θα είναι ο Thomas G:son ( Euphoria, αλλά και  της περσινής συμμετοχή της Κύπρου με τους Minus One πουν την έφεραν μετά από χρόνια στον τελικό), ενώ τις χορογραφίες θα αναλάβει ο  Χάρης Σάββα, ο οποίος με την σειρά του έχει ξαναδοκιμαστεί στο θεσμό. Ο νεαρός καλλιτέχνης δημοσίευσε ήδη στο προσωπικό του προφίλ ένα μήνυμα για τους φαν του διαγωνισμού.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight