Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λονδίνο: Άνδρας χτυπά μετανάστη στο μετρό και μια γυναίκα τον παίρνει στο κυνήγι - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: Άνδρας χτυπά μετανάστη στο μετρ...

Ο δράστης χτυπά απρόκλητα τον μετανάστη και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή, χωρίς να υπολογίσει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα στο θύμα

Μια γυναίκα δεν δίστασε να πάρει στο κυνήγι στην αποβάθρα του μετρό του Λονδίνου, έναν άνδρα που επιτέθηκε και χτύπησε έναν μετανάστη. Ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται, αρχικά, φραστικά σ” έναν μετανάστη, ο οποίος δεν αντιδρά και στη συνέχεια τον γρονθοκοπεί. Το περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου στο Upton Park του Λονδίνου, κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης.

Ο δράστης χτυπά απρόκλητα τον μετανάστη και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή, χωρίς να υπολογίσει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα στο θύμα, η οποία δεν δίστασε να τον πάρει στο κυνήγι κατά μήκος της αποβάθρας. Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, οι Αρχές με σχετική ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι ερευνούν το περιστατικό, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών, με την κατηγορία της επίθεσης και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το ρατσιστικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μετά το δημοψήφισμα για την παραμονή ή την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις