Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Χωρίς Παπούτσια», η νέα παράσταση της παρέας του "Ρεφενέ" -ΔΕΙΤΕ τις πρώτες δύο ΦΩΤΟ από τις πρόβες

«Χωρίς Παπούτσια», η νέα παράσταση της π...

Θα παρουσιαστεί στις "Γραμμές Τέχνης"

«Χωρίς Παπούτσια» τιτλοφορείται η νέα παράσταση που ετοιμάζει με κέφι η θεατρική ομάδα του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου 2016 στις «Γραμμές Τέχνης» στην οδό Μαιζώνος μετά την Παπαφλέσσα.

Η νέα θεατρική παραγωγή του Ε.Σ.Π. Ρεφενέ, σε πρωτότυπο κείμενο της Μαρίζας Γεωργαλά, αναφέρεται στη στενότητα των παπουτσιών. Αμφισβητεί  πρότυπα και καλαπόδια και προτείνει πιο ελεύθερα βήματα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πέταξε τα παπούτσια και  τάχυνε το βήμα, ελευθερωμένη θαρρείς από άχρηστες αγκυλώσεις. Πολλοί την είδαν, οι περισσότεροι κούνησαν το κεφάλι με περιφρόνηση  και μόνο ένας  κοντοστάθηκε να κοιτάξει τα δικά του παπούτσια. Τα βρήκε όμως, βολικά.

Οι γυαλιστερές γόβες πεταμένες, η μια στο ρήθρο του πεζοδρομίου, η άλλη σε γειτονικό κάδο, είχαν μπλαβίσει απ’ την απρέπεια. «Μα... ποιά νομίζει πως είναι;» «Πού βαδίζει ξυπόλητη, χωρίς κανόνες, θα τσακιστεί!.... είναι τρελή;»

Στην παράσταση παίζουν μεταξύ άλλων οι: Ουρανία Αναστασοπούλου, Καλλιόπη Γαλανοπούλου, Ελένη Κουτροκόη, Χρήστος Αβραντινής, Κατερίνα Λειβαδά, Ανδρέας Κολοβούρης, Ελένη Αγγελοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: "Χωρίς Παπούτσια" - Η νέα θεατρική παράσταση των "Ρεφενέδων" έρχεται το Νοέμβριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture