Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Σαρωτική η ΑΕΚ στην Χαλκίδα-Άνετη επικράτηση επί της Κύμης

Α1 μπάσκετ: Σαρωτική η ΑΕΚ στην Χαλκίδα-...

Η Ένωση επικράτησε με 81-55 της νεοφώτιστης ομάδας της Εύβοιας

Εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, σάρωσε με 81-55 τη νεοφώτιστη Κύμη και έκανε το 3/3 στην Basket League. Πρώτος σκόρερ ο Ντίξον με 18 πόντους.

Είναι από τα παιχνίδια που δεν χωρούν ιδιαίτερης κριτικής ή σχολιασμού, πολύ απλά γιατί η ΑΕΚ δεν έδωσε δικαιώματα. Οι "κιτρινόμαυροι" κυριάρχησαν στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ισοπεδώνοντας με κάθε τρόπο τα αμυντικά συστήματα που επέλεξαν οι γηπεδούχοι.

Το... πάρτι ξεκίνησε με τους περιφερειακούς να σκοράρουν ακατάπαυστα από τα 6μ75, πριν αρχίσουν τα δικά τους οι ψηλοί.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η διαφορά έφτασε στο +23 (6-29) με το τέλος της α' περιόδου, για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Το +32 (14-46) του ημιχρόνου κατέδειξε απόλυτα τη διαφορά δυναμικότητας, διάθεσης, ενέργειας και επιλογών, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να αλλάζει διαρκώς πρόσωπα και σχήματα, αλλά να μην μπορεί να σταματήσει την ορμή των φιλοξενούμενων. Από τη στιγμή άλλωστε που οι παίκτες της ΑΕΚ βρήκαν ρυθμό, όλα είχαν τελειώσει.

Στο β' μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Με τους "κιτρινόμαυρους" να διατηρούν με άνεση τη διαφορά πάνω από το +30 και να φτάνουν εν τέλει σε μία ακόμη νίκη - θρίαμβο, αυτή τη φορά σε βάρος των νεοφώτιστων (55-81).

Τα δεκάλεπτα: 6-29, 14-46, 31-65, 55-81.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 7 (6 ριμπ.), Τσούπκοβιτς 9, Σταμάτης 6, Πάμπλαντ, Ελ Αμίν 9 (6 ριμπ.), Σχίζας 9 (1),. Σιγκούνας 2, Κατράνας, Τζόλος 2, Κωνσταντακόπουλος, Μόργκαν 11 (7 ριμπ.).

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 4, Βασιλειάδης 11 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Μαυροειδής 7 (6 ριμπ.), Ουίλιαμς 3 (1), Σάκοτα 9 (1), Μιλόσεβιτς 8, Χαριτόπουλος 5 (1), Ντίξον 18 (3), Φάλκερ 4, Ιβάνοβιτς 9 (2), Σκουλίδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπάσκετ: Ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα με 76-59 από τον Κολοσσό στη Ρόδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports