Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: "Στόχος η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Προμηθέας: "Στόχος η νίκη κόντρα στ...

Δείτε τι είπαν Βετούλας, Γκίκας και Γιατράς

Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας μίλησαν για το παιχνίδι. Ας δούμε τις κυριότερες τοποθετήσεις που έχουν ως εξής:

Νίκος Βετούλας (προπονητής Προμηθέα): «Το Σάββατο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ίσως το πιο δύσκολο της φετινής σεζόν με βάση, τουλάχιστον, τις συνθήκες προπόνησης αυτής της εβδομάδας. Και το λέω αυτό γιατί εκτός από την αποχώρηση του Τζόνσον και τον τραυματισμό του Φαγιέ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Σαρικόπουλου από τις προπονήσεις, λόγω ίωσης.

Συν τοις άλλοις, ο Μίροσλαβ Τόντιτς βρίσκεται μόλις μια ημέρα στην ομάδα και προσπαθούμε να τον βάλουμε στο κλίμα ενόψει ΠΑΟΚ. Παρά τις αντιξοότητες, πάντως, στόχος μας είναι να νικήσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου.

Δεν πρέπει να μπούμε στην παγίδα το του έχει κάνει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε εμάς και μόνον εμάς και τίποτα άλλο. Σε ό,τι αφορά την έλευση του Τζόρνταν Ντίκερσον, θα τον δούμε στις προπονήσεις. Είναι ένα ψηλό κορμί που μπορεί να δώσει λύσεις στην ρακέτα. Τέλος, ο Μοχάμεντ Φαγιέ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αν δεν παίξει με την Κύμη, ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Κόροιβο στο φινάλε του Α΄ γύρου».

Νίκος Γκίκας (παίκτης Προμηθέα): «Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως είδαμε και με την εύκολη νίκη του στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ρόζα Ράντομ. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του Πέινερς δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό.

Εμείς, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την αποχώρηση του Καβέλ Τζόνσον, τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Φαγιέ και την ίωση του Ζήση Σαρικόπουλου θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Στην ομάδα θα υπάρχει και ένας νέος παίκτης, ο Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέσα στα καλάθια.

Στο Ρέθυμνο πληρώσαμε την έλλειψη ψηλών στο τέλος. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας έχει κάποιες αδυναμίες και εκεί θα χτυπήσουμε».

Μάκης Γιατράς (general manager Προμηθέα): «Το Σάββατο δίνουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι. Στη διάθεσή μας θα έχουμε και έναν καινούργιο παίκτη, τον Μίροσβαλ Τόντιτς. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Και σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν διαγωνισμοί με βολές και τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου με πλούσια δώρα, ενώ με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ θα συμμετάσχουμε και στα «Καλάθια Αγάπης».

Θα μαζευτούν τρόφιμα και άλλα είδη, τα οποία θα δοθούν στη Μητρόπολη και στο Δήμο Πατρέων, προκειμένου να στηριχθούν συμπολίτες μας. Απευθύνουμε κάλεσμα στους πατρινούς φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια όπως μπορούν.

Εμείς σαν Προμηθέας διοργανώνουμε και συμμετέχουμε πάντα σε τέτοιου είδους δράσεις. Για παράδειγμα την Τετάρτη συμμετείχαμε στην εκδήλωση της «Καλλιπάτειρας» στην Πάτρα. Όλα τα μέλη του εν λόγω συλλόγου θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια του Προμηθέα.

Τέλος, με την ομάδα προπονείται ήδη και ο Τζόρνταν Ντίκερσον. Είναι ένας παίκτης με ψηλό κορμί και αν μας ικανοποιήσει θα έχουμε συνεργασία καταρχήν με μηνιαίο συμβόλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πήγαν και πάλι σχολείο οι αθλητές του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports