Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έλενα Κουντουρά και Λυδία Κονιόρδου για συζήτησαν για τη στενή τους συνεργασία στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού

Έλενα Κουντουρά και Λυδία Κονιόρδου για ...

Όσα έγιναν στην συνάντηση τους

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου συναντήθηκαν στο Υπουργείο Τουρισμού και συμφώνησαν για τη  στενή συνεργασία  σε θέματα συναρμοδιότητας των δύο υπουργείων.Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Συζητήθηκαν ζητήματα που συνδέονται άμεσα με το τουριστικό προϊόν και αφορούν μεταξύ άλλων τις δυνατότητες διευκόλυνσης αδειοδοτήσεων για κινηματογραφικές παραγωγές, την αξιοποίηση του ψηφιακού υλικού για τον πολιτισμό  μέσω του  ΕΟΤ, τη δυνατότητα προώθησης ηλεκτρονικού εισιτηρίου εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, την  ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού (υποβρυχίων μουσείων και αρχαιολογικών καταδυτικών πάρκων) και την ενίσχυση συνολικά των πολιτιστικών δράσεων στο εξωτερικό.

Στη  συνάντηση επίσης συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας, καθώς συζητήθηκαν οι δυνατότητες ένταξης έργων στα συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις