Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες η κωμική περιπέτεια "Ο Αϊ Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2"

Έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στις ελληνικέ...

Πρωταγωνιστεί ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον

Στις 15 Δεκεμβρίου 2016 βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Ο Αϊ Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2», σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουότερς, με πρωταγωνιστές τους Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Κάθι Μπέιτς, Κριστίνα Χέντρικς, Τόνι Κοξ και Μπρετ Κέλι.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρτον επιστρέφει στο ρόλο του Γουίλι Σόουκ, στην ταινία «Ο Αϊ Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα - Bad Santa 2», που αποτελεί τη συνέχεια του θορυβώδους κωμικού box office hit, «Bad Santa», που είδαμε στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα του 2003.

H ταινία έχει ξεκινήσει να παίζεται στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής από τις 23 Νοεμβρίου 2016 και οι έως τώρα εισπράξεις έχουν φτάσει τα 15,5 εκατομμύρια δολάρια.

Στο καστ προστίθενται η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ, Κάθι Μπέιτς, στο ρόλο της αθυρόστομης και κυνικής μαμάς του Γουίλι, Σάννυ, και η υποψήφια για Έμμυ, Κριστίνα Χέντρικς στο ρόλο της Νταιάν, διευθύντριας σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό. Στην ταινία θα δούμε και πάλι τους Τόνι Κοξ και Μπρετ Κέλι στους ρόλους των Μάρκους και Θέρμαν Μέρμαν αντίστοιχα.

Με σύμβουλο το φτηνό ουίσκι, την απληστία και το μίσος, ο Γουίλι ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Μάρκους, για να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την Παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί τους θα έχουν και τον Θέρμαν Μέρμαν, έναν στρουμπουλό και χαρούμενο πιτσιρικά που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια τα ψήγματα ανθρωπιάς που έχει μέσα του ο Γουίλι.

Αυτή τη φορά όμως, ο Γουίλι θα έρθει αντιμέτωπος και με τον χειρότερο εφιάλτη του: την βγαλμένη από ταινία τρόμου και σούπερ-δύστροπή μητέρα του, Σάννυ. Η Σάννυ θα ανεβάσει τον πήχη σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες της συμμορίας αλλά ταυτόχρονα θα υποβαθμίσει όσο δεν πάει την έννοια «εγκληματική συμπεριφορά».

Η ταινία «Ο Αϊ Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, σε διανομή από την Tanweer, και αναμένεται να προβληθεί και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture