Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Ανάσα έδωσαν μετά την πολυήμερη απεργία της ΠΝΟ έκτακτα δρομολόγια στις γραμμές Κυλλήνης – Ζακύνθου και Κυλλήνης – Κεφαλονιάς. Ένταση στο λιμάνι της Πάτρας, με πλοίο που αναχωρούσε για Ανκόνα με συνδικαλιστές του ΝΑΤ.

Νεκρή εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών στους Γαργαλιάνων. Είχε τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο άντρας της. Τι προκύπτει από τις έρευνες των αρχών.

Ξανά στους δρόμους η δημοτική αρχή της Πάτρας. Διαδήλωση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη πολλοί σύλλογοι και φορείς.

Ποικίλες αντιδράσεις  προκάλεσε η κυβερνητική εξαγγελία για 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους. Πολλές παγίδες λένε οι φοροτεχνικοί ότι κρύβει η 13η σύνταξη. Έτοιμοι για κινητοποιήσεις δηλώνουν οι συνταξιούχοι.

Ολοκληρώθηκε το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο για τα «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία και τις Ευκαιρίες Ανάπτυξης στη Περιφέρεια Πελοποννήσου» στην Καλαμάτα. Οι εργασίες και τα συμπεράσματα.

Έρευνα του ΙΟΝΙΑΝ για τα οφέλη των βιολογικών προϊόντων στην υγείας μας. Τι λένε οι πιστοποιημένοι βιοκαλλιεργητές της αγοράς της Πάτρας. Οι έλεγχοι, οι τιμές και οι προτιμήσεις των καταναλωτών.

Τα γιορτινά τους φορούν οι πόλεις της Περιφέρειας. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε πλατείες και πεζοδρόμους για μικρούς και μεγάλους. Και η Καλαμάτα μπήκε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις