Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Γρηγόρης: Να γιατί δεν συμμετέχουμε στην "επαναστατική γυμναστική" του ΚΚΕ

Ηλίας Γρηγόρης: Να γιατί δεν συμμετέχουμ...

Δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Πατρεών για την αποψινή κινητοποίηση

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» Ηλίας Γρηγόρης μίλησε το πρωί της Παρασκευής «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» για την σημερινή κινητοποίηση κάνοντας λόγο για «αγωνιστική γυμναστική»: «Έχει να κάνει με την ανεπάρκεια του Δήμου Πατρέων να διεκδικήσει και να έχει μέχρι σήμερα, 28 μήνες μετά την θητεία του, να έχει δημιουργήσει μια θέση εργασίας στον Δήμο.

Δεν υπάρχει χειρότερος Δήμαρχος από τον κ. Πελετίδη, που να έχει περάσει, που να έχει τελείως, μα καμία εμπλοκή, σε σχέση με τα ζητήματα της ανεργίας στην πόλη και το πώς μπορεί να παρέμβει μια δημοτική αρχή. Να μην έχει καμία αναπτυξιακή διάσταση στο πολιτικό του σχέδιο , καμία αναφορά στην ενίσχυση απασχόλησης , το μόνο, που τον ενδιαφέρει είναι να καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να προτρέπει τον Πατραϊκό λαό σε «αγωνιστικές γυμναστικές» ατελέσφορες, χωρίς κανένα αντίκρισμα.»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίασε στον Δήμαρχο Πατρέων κάποιες προτάσεις, σχετικά με την καταπολέμηση της ανεργίας, ενώ υπογράμμισε ότι για σοβαρά ζητήματα της πόλης, που θα φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη, σφυρίζει αδιάφορα:

«Τρέχουν δέκα ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία εμπλέκουν την τοπική αυτοδιοίκηση για ζητήματα απασχόλησης. Δεν έχει ο δήμος σε κανέναν από αυτά καμία εμπλοκή . Υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο, που έχει σχέση με τις επιχειρήσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα, που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο του 2016, ο νόμος 4368, που προτρέπει τους δήμους σε θέσεις εργασίας εκεί, που υπάρχει ανταπόδοση, ούτε εκεί έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον.

Επί 26 μήνες δεν έχει καταθέσει κανένα σχέδιο για την λιμενική ζώνη και την ανάπτυξή της , μόνο σαν παρκινγκ το βλέπει. Σφυρίζει αδιάφορα για την διεκδίκηση του φυσικού αερίου και για τα δίκτυα μεταφορών στην πόλη προτείνοντας «μαξιμαλιστικές» λύσεις.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις