Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό

Παναιγιάλειος: Πανέτοιμος για την αναμέτ...

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου συνέχισαν την προετοιμασία τους οι "μελανόλευκοι"

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Η αναμέτρηση των Σερρών θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Στη σημερινή προπόνηση ο Λεωνίδας Βόκολος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Πολυχρονιάδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγες ημέρες στον δεξιό του δικέφαλο.

Από κει πέρα, σήμερα οι «μελανόλευκοι» επικεντρώθηκαν στις στημένες φάσεις, ενώ έγιναν και συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής, δείγμα τού τρόπου παιχνιδιού που θα θελήσει να ακολουθήσει ο κ. Βόκολος στο μεθαυριανό ματς.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο δημοτικό στάδιο της πόλης και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8.30π.μ. Ακολούθως ο 46χρονος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει περίπου στις 10.30π.μ. για τις Σέρρες, όπου και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιγιαλείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports