Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οικολογική Κίνηση Πάτρας: Προβολή της ταινίας Healing του Craig Monahan την Τετάρτη

Οικολογική Κίνηση Πάτρας: Προβολή της τα...

Με αφορμή μια ταινία

Μια πολύ δυνατή ταινία του 2014 από την Αυστραλία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα θα προβληθεί από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ ακριβώς στο στέκι της ΟΙΚΙΠΑ (Σαχτούρη 64). Πρόκειται για την ταινία Η θεραπεία (the healing) του Craig Monahan.

Ο Βίκτορ Κάντεμ είναι ένας άνθρωπος που έχει σχεδόν παραιτηθεί από την ζωή. Μεταφέρθηκε σε μια αγρoτική ανοιχτή φυλακή, ένα εντελώς μη-απειλητικό περιβάλλον όπου ισχύει η ιδέα ότι ορισμένα άτομα μπορεί να επανενταχθούν.

Στο Won wron, ο δεσμοφύλακας Ματ Πέρρυ έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για την αποκατάσταση αδιάφορων τροφίμων δίνοντάς τους την ευθύνη για την αποκατάσταση τραυματισμένων αρπακτικών, όπως φοβερούς υπερήφανους αετούς, γεράκια και κουκουβάγιες. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, o Ματ παίρνει τον Βίκτορ ως υπ' αριθμόν ένα στο πρόγραμμά του, για την φροντίδα της Γιασμίν, ενός μαγευτικού θαλασσαετού με άνοιγμα φτερών 2 μέτρα.

Το εάν αυτοί οι δύο, μπορούν να δαμάσουν ο ένας τον άλλον, θα δείξει αν είναι δυνατόν.

Μετά την ταινία θα ακολουθήσει συζήτηση για τα αρπακτικά πτηνά, τους κινδύνους που διατρέχουν, τις συνθήκες αιχμαλωσίας τους αλλά και τις ευεργετικές συνέπειες που έχει η συντροφιά των ζώων στους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις