Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Πέττας: «Δεν πρέπει να μας παρασύρουν οι εκτός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ»

Νίκος Πέττας: «Δεν πρέπει να μας παρασύρ...

Ο έμπειρος άσος του Προμηθέα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο "Τόφαλος"

Ο Προμηθέας θα υποδεχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ στο «Δ.Τόφαλος» για την 10η αγωνιστική, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες. Δύσκολο έργο για τους Πατρινούς καθώς ο δικέφαλος του Βορρά έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας και έρχεται στην Πάτρα με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον επαναφέρει στην τροχιά διεκδίκησης των φετινών του στόχων.

Ο ΠΑΟΚ έχε χάσει αρκετά ματς εκτός έδρας, αλλά ο Νίκος Πέττας είναι αρκετά έμπειρος για να γνωρίζει πως ο Προμηθέας δεν έχει καθόλου εύκολη αποστολή στο ματς της Πάτρας το Σάββατο.

Αναλυτικά ο έμπειρος γκαρντ του Προμηθέα έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:

«Στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παλέψαμε σε όλον τον αγώνα, αλλά θεωρώ ότι μας στοίχισαν στο τέλος τα προβλήματα που είχαμε.

Αφενός η απουσία του Καβέλ Τζόνσον που αποχώρησε από την ομάδα και αφετέρου ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Φαγιέ στο τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, αποδείχθηκαν καθοριστικοί παράγοντες για την τελική έκβαση του αγώνα.

Συν τοις άλλοις όταν φορτώθηκε με φάουλ ο Ζήσης Σαρικόπουλος και τελικά αποβλήθηκε στην παράταση, ξεμείναμε από καθαρόαιμο σέντερ. Όλα τα παιδιά, πάντως, έκαναν υπερπροσπάθεια και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οπότε κρατάμε την καλή εμφάνιση.

Τώρα μπροστά μας έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με έναν σπουδαίο αντίπαλο. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες εκτός έδρας ήττες.

Εμείς οφείλουμε να δούμε πρώτα την ομάδα μας, να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να βάλουμε στο κλίμα και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στον Προμηθέα, τον Μίροσλαβ Τόντιτς και τον Τζόρνταν Ντίκερσον.

Θα προσπαθήσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Όπως είχα δηλώσει και πριν από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει τις νίκες.

Ειδικά στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και κυρίως στην άμυνα.

Από εκεί θα αποκτήσουμε ενέργεια και ρυθμό και στην επίθεση. Καλούμε τους πατρινούς φιλάθλους να μας βοηθήσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ραντεβού όλοι στο γήπεδο!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθέας: "Στόχος η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports