Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με εντυπωσιακή επικράτηση επί της Γαλατασαράι

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον ...

Οι πράσινοι συνέτριψαν τους Τούρκους με 85-58 στο ΟΑΚΑ

Ένας Παναθηναϊκός πεισμωμένος από την άσχημη ήττα και εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ξέσπασε στη Γαλατασαράι. Οι πράσινοι συνέτριψαν τους Τούρκους με 85-58 στο ΟΑΚΑ και ανέβηκαν στο 6-5 στην Ευρωλίγκα.

Μετά την απογοητευτική εικόνα στη Βαρκελώνη, οι "πράσινοι" δεν ήθελαν μόνο τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασαν κόντρα στην Γαλατά και με εξαίρεση ένα σημείο στη δεύτερη περίοδο, έκαναν όσα έπρεπε για να είναι εύκολο το βράδυ με στόχο να έρθει η έκτη νίκη στη διοργάνωση.

Στα σημαντικά που κρατάει ο τεχνικός του "τριφυλλιού" από την άνετη επικράτηση είναι η απόδοση του Μάικ Τζέιμς στο δεύτερο μέρος καθώς έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς, όπως φυσικά και του Κένι Γκάμπριελ ο οποίος έπαιξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αποδεικνύοντας πως μπαίνει στο κλίμα του "τριφυλλιού".

Φυσικά στα συν είναι η εξαιρετική άμυνα που κράτησε πολύ χαμηλά τους φιλοξενούμενους. Πλέον οι «πράσινοι», μετά το ματς με την ΑΕΚ στοχεύουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την επόμενη αγωνιστική.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Πέρα όμως, από τους αριθμούς ο Αμερικανός σέντερ ήταν εντυπωσιακός στο κομμάτι της άμυνας. Σωστός σε όλες τις αλλαγές και ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για να τελειώσει το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο.

Με μόλις 27.8% (5/18) στα τρίποντα και περισσότερα λάθη (17) από τις ασίστ (15), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει εύκολο το έργο του, χάρη στην εξαιρετική του άμυνα για τρία δεκάλεπτα όπου επέτρεψε στους Τούρκους να περάσουν τους 14 πόντους. Παράλληλα είχαν και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-31, 64-45, 85-58.

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 13 (7 ριμπ.), Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 14 (2), Τζέιμς 13, Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 14 (2), Μπουρούσης 4 (8 ριμπ..), Καλάθης 14 (7/9 δίπ.).

Γαλατάσαραϊ: Σμιθ 9, Πρέλντζιτς, Μίτσοφ 6, Τάιους 6, Κορκμάζ 5 (1), Τόμσον 6, Σιλμπ 15 (3), Αράρ 2, Γκιουλέρ 8 (4/11 σουτ), Ντίμπλερ, Κοκσάλ 1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Μόνο νίκη θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports