Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επεισοδιακή παραγγελία για ντελιβερά στην Πάτρα-Του πήραν το μηχανάκι, τον χτύπησαν και του έβγαλαν πιστόλι

Επεισοδιακή παραγγελία για ντελιβερά στη...

Στο τέλος δεν τα κατάφεραν

Νυχτοκάματο του τρόμου για έναν ντελιβερά χθες κοντά στο Σκαγιοπούλειο.Την ώρα που παρέδιδε παραγγελία σε πελάτη, δύο άγνωστοι του πήραν το μηχανάκι. Ο 49χρονος υπάλληλος ψητοπωλείου αντιλήφθηκε τι έγινε και τους εντόπισε, προσπαθώντας να πάρει πίσω το δίκυκλό του.

Εκείνοι τον χτύπησαν με τα πόδια τους στο πρόσωπο, του έβγαλαν πιστόλι και του πήραν το κινητό του από το μπουφάν και 100 ευρώ και διέφυγαν.

Ωστόσο τους αντιλήφθηκε άλλος δυκικλιστής, ο οποίος τους κυνήγησε. Εκείνη στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.Το δίκυκλο επιστράφηκε στον ντελιβερά.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και  παράβαση του Νόμου περί όπλων, σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  ενεργώντας από κοινού, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου,  αφαίρεσαν από 49χρονο ημεδαπό, την δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για την παράδοση παραγγελίας καταστήματος ψητοπωλείου, στο οποίο εργαζόταν, καθώς και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία λόγω αδέξιου  χειρισμού τους εκτράπηκαν της πορείας τους και διέφυγαν πεζοί.  Οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου. Ο παθών δεν υπέστη σωματική βλάβη, ενώ του αποδόθηκε η  δίκυκλη μοτοσικλέτα.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09.42

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις