Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Γρηγόρι Αιγίου για τους Χαιρετισμούς ο Όμιλος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο Γρηγόρι Αιγίου για τους Χαιρετισμούς...

την Παρασκευή 17 Μαρτίου

O Όμιλος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών, , διοργάνωσε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, την παρακολούθηση των Γ΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Γρηγόρι Αιγιαλείας, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.Στις 5:30 μ.μ. έγινε η αναχώρηση από την Πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα με λεωφορείο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε: επίσκεψη στο Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Παράδοσης του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ» στο Γρηγόρι με εκθέματα εργαλεία και μέσα καλλιέργειας της σταφίδας και της ελιάς καθώς και είδη λαϊκής τέχνης και στη συνέχεια Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και  παρακολούθηση των Γ΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου.

Μετά το πέρας των ανωτέρω Ακολουθιών, ο πατήρ Χαράλαμπος Γκίκας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου, ευχαρίστησε τον Όμιλο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών, που επί 10 περίπου χρόνια διοργανώνει παρακολούθηση των Χαιρετισμών στο Γρηγόρι. Επίσης ευχαρίστησε προσωπικά τους προσκυνητές για την επίσκεψή τους στο Ναό και στο χωριό γενικότερα, ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλους, πρότεινε να επισκεφθούν το χωριό και πάλι, στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου του χωριού για την γιορτή σταφίδας και βεβαίως προσκάλεσε για την παρακολούθηση των Χαιρετισμών του έτους 2018.

Οι επισκέπτες άφησαν το Γρηγόρι πλήρως ικανοποιημένοι και μετέβησαν στην παραλία Αβύθου για νηστίσιμα εδέσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις