Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βαγγέλης Αγγέλου: "Κρατάμε την προσπάθεια και την εικόνα μας"

Βαγγέλης Αγγέλου: "Κρατάμε την προσ...

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα ήταν ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε στην ανατροπή που έκανε στο τέλος. Η είσοδος του Άσκα έφερε ένα ξέσπασμα. Πολύ καλός ήταν κι ο Κόνιαρης.

Πίεσε πολύ και μας ανάγκασε σε πολλά λάθη. Χάσαμε τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ αλλά εμείς χάσαμε τα σημαντικότερα. Όταν το παιχνίδι πάει σε τέτοιο στυλ τότε κερδίζει ο πιο έμπειρος.

Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και την εικόνα μας και μακάρι να μην είναι φωτοβολίδα. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ».

Για τις διαμαρτυρίες και το πινακάκι του που πήγε στην κερκίδα από πίσω του: «Είναι δική μου δουλειά το αν θα διαμαρτύρομαι ή όχι. Ζητώ συγνώμη για το πινακάκι, αλλά πήγα να το πετάξω σε εμένα και επειδή είναι ελαφρύ μου έφυγε και πήγε στην κερκίδα».

Για τα πολλά και άστοχα σουτ του Γκίκα: «Ο κάθε παίκτης του Προμηθέα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει για να κερδίσει η ομάδα του».

Για την εικόνα του Άσκα κι αν ήταν καθοριστικός για την νίκη: «Ο Άσκα στα χαμηλά σχήματα έπαιξε άμυνα με αλλαγές. Ήταν καθοριστικός. Ο Κλάντον είχε 6 επιθετικά ριμπάουντ. Υπήρχε μια αναρχία στην επίθεσή μας. Γενικά ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και με την βοήθεια του Aska έπαιξε και στο καλάθι. Έβαλε βολές ενώ δεν το περιμέναμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports