Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ "ΤΟ ΤΑ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στις 21 Απριλίου

Μπορεί ο Πατρινός Χρήστος Κωνσταντόπουλος να επισκέπτεται συχνά τη γενέτειρά του προκειμένου να παρουσιάζει παραστάσεις αλλά από το 2009 ζει και δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα. Εκεί θα παρουσιάσει και την παράσταση «Το ταξίδι στα λιμάνια του κόσμου».

Την Παρασκευή, 21 Απριλίου στις 21.30 θα εμφανιστεί στην αυλή της «Ρότας». Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σκουριά» σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου & στίχους Μάνου Ορφανουδάκη.

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Ένας άντρας γυρίζει πίσω το χρόνο και θυμάται τα μεγάλα ταξίδια που έκανε ως ναυτικός, στα ομορφότερα λιμάνια του κόσμου. Ελλάδα, Μαρσίλια, Άμστερνταμ, Νότια Ιταλία, Κωνσταντινούπολη. Γίνεται εραστής της θάλασσας, μεθά με Βενετσάνους και Σιρακούσιους, γεύεται γυναίκες του δρόμου, νοσταλγεί σαν ώριμος άντρας και ονειρεύεται σαν μικρό παιδί, μέσα από τα κείμενα της ποιήτριας Νίκης Κωνσταντοπούλου.

Τραγούδια παγκόσμιου βεληνεκούς των J. Brel, N. Rota κ.α. συναντούν διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων δημιουργών και ποιητών (Θ. Μικρούτσικος, Μ. Λοΐζος, Σ. Ξαρχάκος, Ν. Καββαδίας, Ν. Γκάτσος κ.α.) καθώς και κάποια επιλεγμένα τραγούδια από το προσωπικό άλμπουμ ‘’Προορισμός’’ του Χρήστου Κωνσταντόπουλου και από τη συμμετοχή του στο άλμπουμ ‘’Στου χρόνου τις καταπακτές’’ του συνθέτη & κιθαριστή Νότη Μαυρουδή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture