Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Γιατί ο φετινός Μάρτιος ήταν τόσο...ξηρός; Τρεις εβδομάδες χωρίς ...σταγόνα βροχής

Πάτρα:Γιατί ο φετινός Μάρτιος ήταν τόσο....

Ασυνήθιστο για την περιοχή και την εποχή

Σχετικά ξηρός ήταν ο φετινός Μάρτιος για την Δυτική Ελλάδα, γεγονός μάλλον σπάνιο για την περιοχή που παραδοσιακά «βρεχόταν» κατά κόρον τον πρώτο μηνα της άνοιξης. Τελευταία ημέρα βροχής για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ήταν το Σάββατο 11 Μαρτίου ενώ ο συνολικός απολογισμός βρόχινου νερού δεν ξεπέρασε τα 20 mm, ενώ δεν προβλέπεται κάτι αξιόλογο στις επόμενες δυο τελευταίες ημέρες του μήνα, όπως παρατηρεί και ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης σε  post του στα social media.

Όπως μάλιστα επισημαίνει:

«Ενδείξεις για κάποια αξιόλογη μεταβολή με βροχοπτώσεις υπάρχουν κατά την ερχόμενη Δευτέρα,αλλά είναι σχετικά νωρίς για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τον καιρό του Πάσχα δεν μπορεί καν να υπάρξει κάποια ασφαλής συζήτηση ακόμη,αφού βρισκόμαστε σχεδόν 2μιση εβδομάδες πριν.Απλά δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν όσα ακούγονται και κυκλοφορούν τόσο νωρίς για τον καιρό εκείνων των ημερών και μάλιστα ορισμένες φορές με λεπτομέρειες,φαινόμενο το οποίο εμφανίζεται συχνά πυκνά όταν πλησιάζουμε σε γιορτινές περιόδους για ευνόητους και ευκόλως αντιληπτούς λόγους...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστήμιο Πατρών απαντά για το «πιο ψυχρό Πάσχα όλων των εποχών»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις