Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 6 Απριλίου η ταινία «Their Finest – Η Καλύτερη Στιγμή τους» με την Τζέμα Άρτερτον

Έρχεται στις 6 Απριλίου η ταινία «Their ...

Πρωταγωνιστεί επίσης ο 30χρονος Σαμ Κλάφλιν

Από την καταξιωμένη σκηνοθέτιδα των φιλμ «Μία Κάποια Εκπαίδευση» και «Μια Μέρα», τη Δανή Λόνε Σέρφιγκ, έρχεται μία νέα ταινία κομψοτέχνημα, το «Their Finest – Η Καλύτερη Στιγμή τους», με την Τζέμα Άρτερτον, τον γοητευτικό Σαμ Κλάφλιν που το περασμένο καλοκαίρι τον είδαμε στο «Me before You» και τον Μπιλ Νάϊ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σύνοψη

1940, Λονδίνο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με το ηθικό της χώρας να βρίσκεται στα πρόθυρα του εκμηδενισμού, η Κάτριν (Τζέμα Άρτερτον), μία άπειρη σεναριογράφος,  μαζί με ένα επίσης άπειρο κινηματογραφικό συνεργείο, δουλεύουν κάτω από τα πυρά του πολέμου προκειμένου να φτιάξουν μία ταινία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού, αλλά και θα εμπνεύσει την Αμερική να προσφέρει τη βοήθειά της.

Μία πνευματώδης, ρομαντική και συγκινητική ιστορία μίας νεαρής γυναίκας που καταφέρνει να βρει τον δρόμο και τη φωνή της κατά τη διάρκεια ενός φρικτού πολέμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon.

Το φιλμ θα βγει στην Ελλάδα μαζί με τις ΗΠΑ, από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και στην Πάτρα θα το δούμε στα Ster/Odeon στη Βέσο Μάρε όπου ήδη προβάλλεται το τρέιλερ.

Στην ταινία που είχε προβληθεί και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, παίζουν ακόμα οι Jack Huston, Helen McCrory, Eddie Marsan, Jake Lacy, Rachael Stirling και ο Richard E. Grant. Στους Αγγλικούς κινηματογράφους το φιλμ θα βγει στις 21 Απριλίου 2017.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture