Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τα έργα

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με το...

Στο πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των δυο φορέων για θέματα που αφορούν το Δήμο

Με τον Πρόεδρο Λίνο Μπλέτσα και μέλη της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος  Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των δυο φορέων για θέματα που αφορούν το Δήμο. Η αναγκαιότητα δημιουργίας κόμβου οδικής σύνδεσης με την Ιόνια Οδό στο ύψος της περιοχής των Νέων Υδραγωγείων ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα που απασχόλησαν την συάντηση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ειδικότερα, η υποστήριξη προτάσεων αρχιτεκτονικής  αναβάθμισης και αξιοποίησης μικρότερων και μεγαλύτερων έργων σε όλη την έκταση του Δήμου σε επίπεδο προμελέτης εκ μέρους του ΤΕΕ, αποτέλεσε ένα εκ των  θεμάτων που συζητήθηκαν, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε η παραχώρηση αίθουσας του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου προκειμένου να φιλοξενηθούν στο χώρο οι συνεδριάσεις της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ στο Μεσολόγγι.

Η επικαιροποίηση του παλαιού Σχεδίου Πόλης για την Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, Αιτωλικό και Οινιάδες, η ενημέρωση σχετικά με την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση και το παλαιό Νοσοκομείο καθώς επίσης η προετοιμασία στοιχειοθέτησης της αναγκαιότητας δημιουργίας κόμβου οδικής σύνδεσης με την Ιόνια Οδό στο ύψος της περιοχής των Νέων Υδραγωγείων απασχόλησαν επίσης τις εργασίες της σύσκεψης, η οποία ολοκληρώθηκε με την συζήτηση του μείζονος θέματος της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στην ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου – Ευηνοχωρίου.

Όπως επισημάνθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ, θα διοργανωθεί σχετική ενημερωτική ημερίδα.

Στη σύσκεψη, συμμετείχε επίσης ο αντιδήμαρχος Γ. Καραπαπάς καθώς επίσης υπηρεσιακοί εκπρόσωποι του Δήμου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις