Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Σπάρτη

Παναιγιάλειος: Συνεχίζεται χωρίς προβλήμ...

Την Κυριακή 30 Απριλίου, το πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Το θετικό για το Δημήτρη Σπανό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, πλην του Ρέλλα, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα έπειτα από την ολιγοήμερη αποχή του από τις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται στα πλάνα τού Αιγιώτη προπονητή για το ματς τής Κυριακής.

Πλην του αγωνιστικού κομματιού ο «μελανόλευκος» τεχνικός ετοιμάζει τους παίκτες του και ψυχολογικά, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Σπάρτη η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει κάνει (αν όχι το μεγαλύτερο) ένα από τα μεγαλύτερα βήματα για να «κλειδώσει» την παραμονή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε μεταξύ άλλων μικρής διάρκειας και απόστασης ταχύτητες, ασκήσεις με μπάλα και πολλά τελειώματα φάσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: «Οικογενειακό διπλό» με την Ομάδα Νέων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports