Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με "Δωδεκάτη Νύχτα" γιορτάζουν τα 18 τους χρόνια τα μέλη του "Ρεφενέ"

Πάτρα: Με "Δωδεκάτη Νύχτα" γιο...

Η παράσταση θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Λιθογραφείον

Έχουν συμπληρώσει 18 χρόνια δημιουργικής θεατρικής παρουσίας και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Ο λόγος για τα μέλη του Ερασιτεχνικού σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τα θεατρικά έργα και παραστάσεις που ανεβάζουν.

Τον περασμένο χειμώνα παρουσίασαν την παράσταση «Χωρίς παπούτσια» στις «Γραμμές Τέχνης» και τώρα όπως μας ενημερώνουν με δελτίο Τύπου, ετοιμάζουν για το ερχόμενο φθινόπωρο και δη για τον Οκτώβριο του 2017 την «Δωδεκάτη Νύχτα» του Σαίξπηρ.

Τα ύστερα του κόσμου! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, ποιον να πιστέψουμε, από ποιον να φυλαχτούμε και κατά που να μπαρκάρουμε, μακριά από φουρτούνες. Ερωτευτήκαμε την Ευρώπη σαν Αγγλίδα αριστοκράτισσα αλλά η Τερέσα Μέϊ μας αρνείται μεγαλοπρεπώς. Ερωτευτήκαμε την Ευρώπη σαν Γερμανίδα γκουβερνάντα αλλά η Άγγελα Μέρκελ μας τιμωρεί ανηλεώς. Ερωτευτήκαμε την Ευρώπη σαν Γαλλιδούλα δημοκράτισσα αλλά η Μαρί Λεπέν μας τρομάζει συνεχώς.

"Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει, όλοι μασκαρευτήκανε κι εμείς -ρομαντικοί ιππότες μιας  άλλης εποχής- κρεμάσαμε κουδούνια στη λογική μας και το ρίξαμε στο πιοτό                για να μερώσουμε τον καημό μας", αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Τέλος τα μέλη του «Ρεφενέ» καλούν, όπως αναφέρουν το κοινό στη «Δωδεκάτη Νύχτα» του Σαίξπηρ, στο θέατρο «Λιθογραφείον», τον Οκτώβρη, να παρακολουθήσει ένα κωμειδύλλιο για ξεστρατισμένους έρωτες και ευσεβείς πόθους. Κι επειδή το έργο είναι γλέντι αληθινό, λέμε να συνεορτάσουμε την ενηλικίωση του «Ρεφενέ», αισίως συμπληρούντες το 18ον έτος της ηλικίας μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture