Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟN ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ- ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ 2.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟN Σ...

Τετραήμερο "Delivery Γέλιου" στο Πάνθεον, μετά πάει Αίγιο

Σαν ζεστό ψωμί πωλούνται τα εισιτήρια για την παράσταση του δημοφιλούς κωμικού ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή «Delivery γέλιου» που θα παρουσιαστεί το τριήμερο 28, 29, 30/4/2017 και την 1/5/2017, στις 18:00 και 21:30, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, στην Πάτρα, στην οδό Κανακάρη και Δημ. Γούναρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, τέτοια μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων δεν έχουν ξαναδεί τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια οι υπεύθυνοι του θεάτρου Πάνθεον. Έως και τη Δευτέρα το βράδυ, έχουν φύγει περισσότερα από 1.700 με 2.000 εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι είναι ακριβά δεδομένης της εποχής, το οποίο σημαίνει ότι ήδη η πρώτη μέρα είναι sold out και κοντεύει να γίνει το ίδιο και για τη 2η, ενώ αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός, τότε δεν αποκλείεται να διατεθούν όλα τα εισιτήρια.

Η μεγάλη αίθουσα του Πάνθεον χωράει 600 και πλέον θεατές. Όπως αναφέρει στο ειδικό διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε ο Μάρκος Σεφερλής για την περιοχή μας, υπόσχεται να προσφέρει γέλιο, σάτιρα και πλούσιο θέαμα για όλη την οικογένεια. Μετά την Πάτρα, την Τετάρτη 3 Μαίου θα πάει στο γειτονικό Αίγιο στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Απόλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του ταμείου στο Πάνθεον, 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture