Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χειροπέδες σε 17χρονη με...μακρύ χέρι και σε άλλα τρια άτομα για καταδίκες και ναρκωτικά

Πάτρα: Χειροπέδες σε 17χρονη με...μακρύ ...

Χθες από τους αστυνομικούς της Πάτρας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 17χρονης ημεδαπής, η οποία χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την τσέπη παντελονιού 69χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Επίσης συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς τoυ Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας     Πατρών, για κλοπή.

Παράλληλα, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών συνέλαβαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα,  έναν 22χρονο ημεδαπό, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις