Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει δυσμενή όψη με τον “βαρύ” Πλούτωνα, η οποία για δυο ακόμα μέρες θα προκαλεί ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες, κυρίως με άτομα εξουσίας. Δοκιμάζεται η αυτοεκτίμησή σας. Επίσης η όψη αυτή προκαλεί κάποιες οικονομικές “μαύρες τρύπες”.

Ταύρος

Κλείνουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εποχή, ειδικά τώρα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες θα φέρνει ξεκαθαρίσματα, τόσο σε σχέσεις επαγγελματικές, όσο και σε προσωπικές, ακόμα και με δασκάλους. Πιθανόν να αποκαλύπτονται κάποια μυστικά. Διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής κι έλλειψη κατανόησης φέρνουν το τελείωμα δεσμών.

Δίδυμοι

Φιλίες περνούν από ξεκαθαρίσματα για δυο ακόμα μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενώ και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή με διαδικτυακές σας επαφές ξεκαθαρίζουν πράγματα. Πιθανόν να έρχονται μυστικά στην επιφάνεια. Επίσης προσοχή σε χειριστικές και ύπουλες συμπεριφορές. Ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά θέματα, ίσως και μπλοκάρισμα τροφοδοσίας οικονομικής.

Καρκίνος

Κατά περιόδους οι πλανήτες βγάζουν απ’ τη ζωή μας ορισμένα άτομα που δεν είναι υγιές να υπάρχουν για εμάς, ενώ ειδικά τώρα και για δυο ακόμα μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα γίνεται ακριβώς ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα. Κυρίως δεσμοί προσωπικοί, με συνεργάτες ή με άτομα εξουσίας βάλλονται. Συναισθηματικές εμμονές. Οικονομικά αδιέξοδα.

Λέων

Αρκετές οι ίντριγκες και τα παρασκήνια στο χώρο δουλειάς για δυο ακόμα μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενώ και σχέσεις με δασκάλους περνούν από ξεκαθάρισμα. Διαφορετικές ηθικές και φιλοσοφίες με κάποια άτομα. Περιπλοκές και σε θέματα νομικά και ταξιδιών. Επίσης προσέξτε να μην είστε αυτοκαταστροφικοί με την υγεία και διατροφή σας.

Παρθένος

Δεν λείπουν οι ζήλιες και η καχυποψία στα ερωτικά για δυο ακόμα μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη που προκαλεί εμμονές ερωτικές αλλά και οικονομικές. Επίσης προσέξτε χειριστικές συμπεριφορές προς τα παιδιά. Ανταγωνισμοί ή περιπλοκές σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Αποκάλυψη κρυφών κινήτρων – σας απογοητεύει η ηθική κάποιων.

Ζυγός

Ξεκαθαρίσματα σε οικογενειακές κι αισθηματικές σχέσεις, αλλά και με φίλους και συνεργάτες προκαλεί η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα για δυο ακόμα μέρες, ενώ δεν λείπουν περιπλοκές και εμμονές ή νοσταλγίες και πάθη. Βγαίνουν και κάποια κόμπλεξ πιθανόν στην επιφάνεια. Μια όψη που προκαλεί και οικονομικές “αιμορραγίες” ή μπλοκαρίσματα κι ανταγωνισμούς.

Σκορπιός

Σίγουρα είναι μια περίπλοκη όψη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, και η οποία κάνει άνω-κάτω τις σχέσεις, τόσο με συγγενείς, όσο και με συναδέλφους αλλά και στα ερωτικά. Πικρά λόγια, κριτικές, ίντριγκες. Δυσκολία ή και άρνηση επικοινωνίας – κάποιοι “ρίχνουν ρολά”. Προσέξτε τη διατροφή σας.

Τοξότης

“Μαύρες τρύπες” στα οικονομικά προκαλεί για δυο ακόμα μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο επίσης φέρνει ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Προσοχή σε κτητικότητα και καχυποψία. Πιθανόν ορισμένοι παράγοντες που είναι υπεράνω των δυνάμεών σας να χειριστείτε, να εμποδίζουν οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει για δυο ακόμα μέρες το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο κάνει ένα ξεκαθάρισμα των σχέσεων, του παρελθόντος σας αλλά και αυτών που θέλετε πραγματικά. Πιθανόν να σας θυμώνει η έλλειψη αξιών που επιδεικνύουν ορισμένα άτομα, ακόμα και της οικογένειας ή στα ερωτικά. Οικονομικά αδιέξοδα και ανταγωνισμοί.

Υδροχόος

Κλείνουν κύκλοι αυτές τις μέρες, μέσα από ξεκαθαρίσματα, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια και οι περιπλοκές, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα. Μια όψη που για δυο ακόμα μέρες ξεκαθαρίζει κυρίως σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, ενώ λέγονται πικρά ή χειριστικά λόγια και αποκαλύπτονται μυστικά. “Συσκότιση” της επικοινωνίας. Εσωτερικές συγκρούσεις.

Ιχθύες

Αρκετά τα “δράματα” αυτές τις μέρες με το περίπλοκο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, όπου κυρίως σε φιλικές σχέσεις αλλά και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα δημιουργούνται ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα. Επίσης ανταγωνισμοί και ξεκαθαρίσματα γίνονται για θέματα οικονομικά και αξιών, για δυο ακόμα μέρες. Προκαλεί οικονομικά μπλοκαρίσματα. Δεν λείπει η ζήλια και η κτητικότητα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being