Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές στην Πάτρα - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από το σχολικό συγκρότημα Αγίας Σοφίας

Σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές στην Πά...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο ΑΤΕΙ οι σπουδαστές του ιδρύματος

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα εκλογικά... τραπεζάκια και οι κάλπες στήθηκαν στις αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος Ανδρέας Παπανδρέου, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Πατρών άλλοι με μπλουζάκια των παρατάξεων, άλλοι με φυλλάδια ανα χείρας και άλλοι με τα κινητά και τα hands free έκαναν από νωρίς το κάλεσμα προς όλους.

Στόχος των φοιτητών στους μηχανισμούς κάθε παράταξης είναι η μέγιστη δυνατή προσέλευση ψηφοφόρων-φοιτητών, καθώς κάθε χρόνο "νικητής" των φοιτητικών εκλογών αναδεικνύεται η αποχή.

Στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος είχε πεταχτεί προεκλογικό υλικό. Στους τοίχους του σχολείου δεν είδαμε κολλημένες αφίσες - τουλάχιστον εως τις 09.00 το πρωί- κάτι που αποτελεί παράκληση και του δήμου καθώς πρόσφατα έχει βαφτεί - ανακαινισθεί η πρόσοψή του.

Οι κάλπες για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο πλαισιο των φοιτητικών εκλογών άνοιξαν σήμερα στις 08.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 20.00 το απόγευμα.

Από την πλευρά τους οι φοιτητές του ΑΤΕΙ ψηφίζουν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις φοιτητών η διαδικασία καταμέτρησης μπορει να διαρκέσει και εως τις 12 τα μεσάνυχτα και θα εξαρτηθεί και από την προσέλευση των φοιτητών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις