Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπόγρης

Μπάσκετ: Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπόγρης

Συμφωνία για 3 χρόνια με τον διεθνή σέντερ

Τα «ερυθρόλευκα» προβάρει ο Γιώργος Μπόγρης. Την Τρίτη (27/6), αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας ο Ολυμπιακός με τον διεθνή σέντερ, το οποίο θα έχει διάρκεια για 1+1+1 χρόνια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρακολουθούσε τον Μπόγρη φέτος στην Τενερίφη, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία, ενώ κατέκτησε και το τρόπαιο του Basketball Champions League.

O τεχνικός του Ολυμπιακού τον προορίζει για τρίτο ψηλό, πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοβ κι ενώ αναζητείται ένα ακόμη, βασικό πεντάρι, για να αντικαταστήσει τον Πάτρικ Γιανκ. Έτσι, ο Μπόγρης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια και θα μεγαλώσει την «αλυσίδα» των παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο «αιωνίων».

Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε τη διετία 2009-2011. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τον Κάδμο Θήβας (2001-03) για να γίνει γνωστός με τη θητεία του στον Ηλυσιακό (2003-09). Μετά τον Παναθηναϊκό, πέρασε από το Περιστέρι (2011), φόρεσε τη φανέλα του Άρη (2011-12), του Πανιωνίου (2012-13) και του ΠΑΟΚ (2013-14).

Έκτοτε, αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Ανδόρα (2014-15), Μπιλμπάο (2015-16) και Τενερίφη (2016-17) κατά σειρά.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Basketball Champions League, o Μπόγρης είχε 8,6 πόντους και 3,7 ριμπάουντ, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 7,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Παρέα στον Πρίντεζη θα κάνει ο... Μάντζαρης!


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports