Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Summer School 2017 από το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών

Summer School 2017 από το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο της Εστίας Επιστημών Πάτρας

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο της Εστίας Επιστημών Πάτρας το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία μαθητές που συμμετείχαν στα θερινά Σχολεία 2017 παρουσίασαν τις εργασίες τους και έλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους, παρουσία της Πρυτάνεως Β. Κυριαζοπούλου, του Συντονιστή των Φυσικών Επιστημών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Δ. Κλαυδιανού Φυσικού MSc, του Συντονιστή των Αρσακείων Σχολείων Πατρών Ι. Φ. Αθανασόπουλου, καθηγητών του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι μαθητές του ομίλου F1 του Σχολείου για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 in Schools που πραγματοποιήθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Στο χαιρετισμό της η Πρύτανης εξήρε την συνέργεια μεταξύ των Αρσακείων Σχολείων και του Πανεπιστημίου, και αναφέρθηκε στις θετικές επιπτώσεις που τέτοιες καινοτόμες δράσεις έχουν στις μελλοντικές επιλογές των μαθητών.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο κ. Δ. Κλαυδιανός Συντονιστής Φυσικών Επιστημών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικοί υπεύθυνοι των προγραμμάτων κ. Δημήτριος Μούρτζης,  Αν. Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, κ. Περικλής Νταβλούρος, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής και ο κ. Μιχαήλ Παρούσης, Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών του Λυκείου συγχαίρουν τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές του Αρσακείου Λυκείου Πατρών κ. Γιαννακόπουλο Νικόλαο, Χημικός MSc, Ψήνα Αναστάσιο, Φυσικό PhD, Ηλιοπούλου Νικολία, Βιολόγο MSc, Παναγοπούλου Βασιλική, Φιλόλογο, Δημητροπούλου Ρεγγίνα, Φιλόλογο MA, Λουκόπουλο Αθανάσιο, καθ. Φυσικής Αγωγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά