Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στο Λιθογραφείον το Γερμανικό παραμύθι “Η μικρή μάγισσα”

Πάτρα: Στο Λιθογραφείον το Γερμανικό παρ...

Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:30

Οι «Ονείρου… Δράσεις» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε - Goethe-Zentrum Patras παρουσιάζουν το Γερμανικό παραμύθι του Ότφριντ Πρόισλερ “Η μικρή μάγισσα” σε διασκευή της Κατερίνας Μιχαλοπούλου την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:30 το απόγευμα, στο Θέατρο Λιθογραφείον, στη Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων.

Πρόκειται για μια παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου και μικρών πρωταγωνιστών μαζί με μια έκθεση ζωγραφικής λιλιπούτειων δημιουργών. Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Κατερίνας Μιχαλοπούλου, τα σκηνικά, η επιμέλεια της έκθεσης ζωγραφικής και το μακιγιάζ της Χριστίνας Ανδρικοπούλου και η κατασκευή κούκλας του Γεράσιμου Μουρελάτου.

Τα κοστούμια επιμελείται η Ειρήνη Μπαλή. Τις κούκλες εμψυχώνουν η Κατερίνα Μιχαλοπούλου και ο Χρήστος Καλπουζάνης, αφηγήτριες είναι η Μαρία Κυριτοπούλου και η Κυριακή Χριστοπούλου, ενώ οι μικροί πρωταγωνιστές αποτελούν την παιδική θεατρική ομάδα “Ονείρου… Δράσεις” και οι μικροί ζωγράφοι τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής “Ονείρου… Δράσεις”, καθώς και το τμήμα προσχολικής ηλικίας του Goethe-Zentrum Patras.

Η γενική είσοδος ανέρχεται στα 5 ευρώ. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα: 2610-642553 και 2610-622149 απογευματινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture