Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεδριάζει το συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή

Συνεδριάζει το συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρ...

Έξι οι υποψηφιότητες

Εξελίξεις με το θέμα της επιλογής του νέου προσώπου που θα αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, αναμένεται να έχουμε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 θα συγκληθεί συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου με αποκλειστικό θέμα την εκλογή του προσώπου. Άρα αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα, όντως μέσα στις γιορτές και δη μετά την Πρωτοχρονιά ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής θα κάνει "ποδαρικό" στο θέατρο της Πάτρας.

Οι υποψηφιότητες απ' όσο γνωρίζουμε που υποβλήθηκαν, είναι 6 τον αριθμό, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του σκηνοθέτη Σταύρου Τσακίρη, ο οποίος έχει και προυπηρεσία και θητεία σε ΔΗΠΕΘΕ, της Καλαμάτας και της Κομοτηνής.

Σε κάθε περίπτωση το θεατρόφιλο κοινό της πόλης και όχι μόνο, αναμένει με ενδιαφέρον να δει ποιος θα αναλάβει τα ηνία της μεγάλης περιφερειακής θεατρικής σκηνής για τα επόμενα 2 χρόνια διαδεχόμενος ονόματα όπως του Κώστα Καζάκου, της Λυδίας Κονιόρδου, του Γιάννη Βόγλη, του Θέμη Μουμουλίδη, του Γιώργου Κιμούλη, του Νίκου Αρμάου και της Μάγιας Λυμπεροπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture