Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Make Up Artist Ηλιάνα Βαλσαμάκη έκανε το σώμα της κλεψύδρα και μιλάει στο thebest.gr

Η Πατρινή Make Up Artist Ηλιάνα Βαλσαμάκ...
Μάτσας Ηλίας

«Η έμπνευση προέρχεται από την καθημερινότητα»

Η Ηλιάνα Βαλσαμάκη επανήλθε με νέο βίντεο μετά από καιρό και μας εξέπληξε για ακόμα μία φορά. Η Πατρινή Make Up Artist με τις εκατομμύρια προβολές στο Youtube  κάνει καμβά το σώμα της και περνάει μηνύματα.

Η αγάπη της για την χώρα και την ιστορία της, το ταλέντο της, και η έμπνευσή της έδωσαν ένα ακόμα μοναδικό αποτέλεσμα.

Άργησε λίγο αυτή τη φορά αλλά ήδη το νέο της βίντεο, «ακούγεται» μέχρι το εξωτερικό.

Η Πατρινή Ηλιάνα Βαλσαμάκη έκανε καμβά το σώμα της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ηλιάνα Βαλσαμάκη μίλησε στο thebest.gr για το νέο της έργο, την έμπνευσή της αλλά και την… απουσία της.

«Η έμπνευση προέρχεται από εικόνες και από την καθημερινότητα! Έρχεται σε ανύποπτο χρόνο χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο και  σκέψη.

Θέλοντας να ανεβάσω το επίπεδο και να το πάω ένα βήμα παραπέρα μέσα από την τέχνη του μακιγιάζ αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή την κλεψύδρα με την τεχνική της ψευδαίσθησης και να αφήσω για ακόμη μια φορά ένα μήνυμα που αφορά την χώρα μας και τον πολιτισμό.

Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αφήνω τον θεατή να δώσει τον δικό του τίτλο με στόχο να δω πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας ξεχωριστά μια δημιουργία, τι τον εκφράζει και τι συναίσθημα του αφήνει.

Σαφώς η εικόνα είναι ξεκάθαρη αλλά έχει πολλές  διαφορετικές ερμηνείες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αντικατοπτρίζει μια θλιβερή πραγματικότητα για την Ελλάδα. Κάτι το οποίο βιώνουμε καθημερινά σαν Έλληνες.

Έχω προσπαθήσει κι άλλες φορές να κάνω κάτι αντίστοιχο και κάθε φορά γίνεται όλο και πιο συνειδητά. Αγαπώ και θαυμάζω την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την τέχνη και την γλώσσα μας…

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω μέσα από  αυτήν την εικόνα..

Πέρασε καιρός όχι για να δημιουργήσω κάτι … αλλά για να το δημοσιεύσω. Σχεδόν καθημερινά δημιουργώ και από κάτι μικρό… ή προετοιμάζω μια ιδέα και όταν μ’ αρέσει ή νιώθω έτοιμη την μοιράζομαι με τον κόσμο.

Είναι πολλά αυτά που δεν έχω προβάλλει και τα κρατάω για εμένα. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι στην πόλη μου προσωρινά και εξασκώ τα αγγλικά μου με σκοπό να κάνω κάποιες συνεργασίες με το εξωτερικό. Θέλω να το κυνηγήσω όσο μπορώ σε χώρες που ξέρω πώς μπορώ να δουλέψω  πάνω σε αυτό.

Αυτό ήταν το όνειρό μου από την εφηβεία μου που ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την ζωγραφική. Το μόνο σίγουρο είναι πώς αγαπώ την τέχνη και θέλω  να  πειραματιστώ και να εξελιχθώ.

Αυτό που θέλω να πω στους καλλιτέχνες στην χώρα μας είναι να μην τα παρατάνε και πως  το μεγαλύτερο ταλέντο είναι να έχεις υπομονή και πίστη και όχι απλά ένα καλό χέρι. Καλοί υπάρχουν πάρα πολλοί… η διάκριση για να έρθει πρέπει να ρίξεις σκληρή δουλειά.

Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Και έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight