Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τίμησαν την εθνική επέτειο στη Χαλανδρίτσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τίμησαν την εθνική επέτειο στη Χαλανδρίτ...

Εκδηλώσεις σε όλες τις τοπικές κοινότητες

Η 25η Μαρτίου σε συνδυασμό με την θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού, γιορτάστηκε σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερυμάνθου με επίσημη Δοξολογία στους τοπικούς Ιερούς Ναούς, με κατάθεση στεφάνων, αλλά και μαθητικές παρελάσεις.

Ειδικότερα, στην έδρα του Δήμου τη Χαλανδρίτσα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία του Δήμαρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή και πλήθος τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Χαλανδρίτσας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων από το Δήμαρχο Ερυμάνθου Θάνο Καρπή, τον βουλευτή Αχαΐας κ. Κώστα Σπαρτινό, την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Εντεταλμένη Περιφ. Σύμβουλο για θέματα κοινωνικών ανισοτήτων κ. Τασία Τογιοπούλου, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου κ. Θεόδ. Χριστόπουλο, τον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου κ. Παν. Μανωλόπουλο, εκπροσώπους Αρχών και φορέων του Δήμου, καθώς και από τα τοπικά σχολεία, Συλλόγους και οργανώσεις.

Στο μνημείο τελέστηκε επιμνημόσυνος Δέηση, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των ηρώων. Τέλος, ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση προσέφεραν οι μαθητικές χορωδίες που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας, παρασύροντας τους παρευρισκομένους στο συγκινησιακό κλίμα της ημέρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις