Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για τη νέα της ταινία και έπαθε κατάθλιψη...

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για τη νέα τ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της για έναν ρόλο. Όλοι μας θυμόμαστε το "Monster". Και μπορεί τότε να είχε καταφέρει να χάσει σχετικά εύκολα τα κιλά του ρόλου. Όμως όπως λέει η ίδια τα 27 δεν είναι 43.

Στην ταινία "Tully" του Τζέισον Ράιτμαν υποδύεται μια 44χρονη μητέρα 3 παιδιών και για τις ανάγκες του ρόλου πήρε 22 κιλά. «Ήθελα να νιώσω τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και το να πάρω κιλά ήταν ένας τρόπος για μένα να έρθω πιο κοντά στο ρόλο και να μπω στο σκεπτικό της» λέει.

Το φιλμ "Tully, Τα Παιδιά είναι ευτυχία;" αναμένεται να βγει στην Ελλάδα σε διανομή της Tanweer στις 31/5/2018 ενώ στις ΗΠΑ κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου 2018.

 

.

Για να τα καταφέρει ακολούθησε διατροφή πλούσια σε λιπαρά. Έτρωγε συγκεκριμένες ώρες (τα ξημερώματα) κυρίως επεξεργασμένα τρόφιμα. Το πρόγραμμα αύξησης του βάρους της ήταν πολύ πιεστικό, και όπως παραδέχτηκε εκείνη την περίοδο έπαθε κατάθλιψη. «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτρωγα τόσα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα αναψυκτικά με πολλή ζάχαρη. Δεν ήταν πολύ ευχάριστα τα πράγματα» είπε.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το τέλος των γυρισμάτων, όταν έπρεπε να χάσει τα κιλά. Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. «Ανησυχούσα. Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο. Για να χάσω τα κιλά του Monster χρειάστηκαν μόνο πέντε μέρες που είχα κόψει τα σνακ. Όμως το σώμα σου στα 27 είναι διαφορετικό από το σώμα σου στα 43 και ο γιατρός μου με είχε ενημερώσει ότι θα δυσκολευτώ» εξήγησε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight