Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του επιχειρη...

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, τελέστηκε την Κυριακή η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής. Συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου για το «τελευταίο αντίο».

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους.

Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Δείτε φωτογραφίες από τη eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις