Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η φαρμακοποιός Ακριβή Βλαχάκη η γυναικά που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Η φαρμακοποιός Ακριβή Βλαχάκη η γ...

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

18:35 Η 68χρονη Ακριβή Βλαχάκη είναι η γυναίκα που πνίγηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή των Βραχνεΐκων της Πάτρας. Η γυναίκα διατηρούσε επί σειρά ετών φαρμακείο στον κεντρικό δρόμο των Βραχνεΐκων.

Είχε χάσει πριν αρκετά χρόνια, σε ηλικία περίπου 20 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα τον γιο της. Η κόρης της, που ήταν πλέον η μόνη εν ζωή στενή συγγενής της ζει στην Αθήνα κι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τραγικό τέλος της μητέρας της.

 

16:30 Κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που εντόπισαν χωρίς να έχει τις αισθήσεις της νωρίτερα σήμερα λουόμενοι  μέσα στη θάλασσα στην περιοχή των Βραχνεΐκων. Πρόκειται για μια 68χρονη φαρμακοποιό.

Την αναγνώρισαν γείτονες οι οποίοι έφτασαν στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

 

 

13:10 Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» μια γυναίκα η οποία ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή των Βραχνείκων χωρίς τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γιατρός της μονάδας διασωλήνωσε τη γυναίκα η οποία διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις