Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ελληνική Ριβιέρα, με τις πιο ακριβές βίλες βρίσκεται στην Πελοπόννησο

Η ελληνική Ριβιέρα, με τις πιο ακριβές β...

Ο Άγιος Αιμιλιανός και οι ιδιωτικές παραλίες του

Απέναντι από τις Σπέτσες, στην Αργολική γη, δίπλα στην Κόστα στο Πόρτο Χέλι, βρίσκεται η «Ελληνική ριβιέρα» όπως αποκάλεσε την περιοχή και ειδικότερα τον Άγιο Αιμιλιανό η Daily Mail. Είναι ο τόπος όπου οι επιφανέστερες ελληνικές οικογένειες διατηρούν εξοχικές κατοικίες.

Οι ατελείωτες πετρόχτιστες μάντρες, τα φυλάκια, οι ιδιωτικές παραλίες με άμμο που έχει μεταφερθεί μέχρι και από τις …Μαλδίβες δημιουργούν ένα πολυτελές σκηνικό.

Εκτός από το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, το εκπληκτικό AmanZoe του Μίλτου Καμπουρίδη, όπου πέρυσι φιλοξένησε την οικογένεια Μπέκαμ, αλλά και το πιο προσιτό κοσμοπολίτικο Nikki Beach, επίσης ίδιας ιδιοκτησίας, εκεί βρίσκεται και το ακριβότερο προς πώληση ελληνικό σπίτι. Συγκεκριμένα πωλείται προς είκοσι εκατομμύρια ευρώ από τον οίκο Sotheby's.

Στην Πελοπόννησο το πιο ακριβό σπίτι προς πώληση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στο Κρανίδι της Πελοποννήσου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μία άλλη πώληση αυτή του εξοχικού της οικογένειας Κόβα, έναντι τεραστίου ποσού, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πριν από κάποια χρόνια.

Η Ηρώ Βετοπούλου- Κόβα, πατρινής καταγωγής, και ο σύζυγός της Γιώργος κατείχαν ένα εξοχικό - παλάτι 2.000 τ.μ. με ιδιωτική παραλία, η άμμος της οποίας λέγεται ότι ήρθε από τις Μαλδίβες. Το σπίτι πωλήθηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον Νίκο Γουλανδρή έναντι του ποσού των 30 εκ. ευρώ.

Εξοχικά σπίτια έχουν ακόμη στον Άγιο Αιμιλιανό οι οικογένειες: Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Χανδρή, Γουλανδρή, Λιβανού, Φράγκου, Παναγιωτίδη, καθώς επίσης ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος (αγόρασε την πρώην οικία του γιου του Αγά Χαν), και ο βασιλιάς της Ολλανδίας. Μια από τις πιο εντυπωσιακές εξοχικές οικίες ανήκει στην οικογένεια Ψυχάρη. Στο σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο πόρτο - Χέλι θα παντρευτεί στις 3 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη.

Η περιοχή θεωρείται το Λιχτενστάιν της Ελλάδας καθώς στις 5.000 κατοικίες οι διακόσιες ανήκουν σε off shore.

Φουτουριστική βίλα στην Φοινικούντα με την υπογραφή του Πατρινού Βαγγέλη Λερίου αποθεώνεται από τον ξένο Τύπο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φωτ. από protothema.gr

Φωτ. από protothema.gr

Φωτ. από protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight