Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Μπλακ – άουτ από Ρόϊτικα μέχρι ΒΙΠΕ – Αιτία η πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα

Αχαΐα: Μπλακ – άουτ από Ρόϊτικα μέχρι ΒΙ...

Επί τόπου συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ

Υπό το φως των προβολέων από τα οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούσε μέχρι αργά, ώστε να αποκαταστήσει τη βλάβη που προκλήθηκε μετά από την πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα της ΔΕΗ στο Θεριανό. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή χωρίς ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας έχει προσαχθεί στην Τροχαία, ενώ το όχημα βρίσκεται παραπλεύρως του σημείου, όπου έγινε το τροχαίο. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Νωρίτερα

 

Συνεχίζονται οι εργασίες του συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ. Πριν από λίγο, η ηλεκτροδότηση επανήλθε στα Βραχνέικα, όπου και εκεί υπήρξε διακοπή.

Νωρίτερα

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει από τις 9 περίπου το βράδυ η ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ, Ροϊτίκων  και του Θεριανού στη Δυτική Αχαΐα. Αιτία η πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα της ΔΕΗ στο Θεριανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση δεν υπάρχει τραυματίας.

Στο σημείο υπάρχει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, που εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατόν, ενώ βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις