Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Plus-sized καλλονές, σούπερ μόντελ των 90s αλλά και η Μπελούτσι στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Plus-sized καλλονές, σούπερ μόντελ των 9...

Για την άνοιξη καλοκαίρι του 2019

Plus-sized μοντέλα με επικεφαλής την Άσλεϊ Γκράχαμ ένωσαν τις δυνάμεις τους με σούπερ μοντέλ της δεκαετίας του 1990 αλλά και διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου στην πασαρέλα του οίκου μόδας Dolce & Gabbana, που παρουσίασε σήμερα τη συλλογή του "DNA" για την άνοιξη καλοκαίρι του 2019.

Η επίδειξη ξεκίνησε υπό τους ήχους καμπανών και τα πανέμορφα μοντέλα, ντυμένα στα μαύρα, φορώντας πέπλο και κρατώντας κεριά ξεχύθηκαν στην πασαρέλα. Μεταξύ των καλλονών που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν ιέρειες της μόδας όπως η Έβα Χερτζίκοβα, η Ελένα Κρίστενσεν και η Κάρλα Μπρούνι.

Αλλά και διάσημης πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης όπως η Μόνικα Μπελούτσι και η Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

Η Χερτζίκοβα εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με πτυχώσεις και ουρά, που έμοιαζε με εκείνα που φορούν οι χορεύτριες φλαμένγκο. Η Μπελούτσι εντυπωσίασε με μια μαυρόασπρη πουά δημιουργία. Η Ροσελίνι επέλεξε να περπατήσερι στην πασαρέλα έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

Το σόου πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ιταλικής όπερας και παραδοσιακής μουσικής, με τη φωνή του εκλιπόντος τενόρου Λουτσίανο Παβαρότι να ντύνει μουσικά την επίδειξη.

Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια μοντέλα plus-sized models συμμετείχαν σε ένα σημαντικό σόου στην ιταλικής πρωτεύουσα της μόδας. Μεταξύ αυτών η Άσλεϊ Γκράχαμ που εμφανίστηκε με φόρεμα animal print.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight