Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Δημήτρης Σταθόπουλος και Ανδρέας Γεωργούρας νεκροί στο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται η γυναίκα και το παιδί – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Δημήτρης Σταθόπουλος και Ανδρέας Γεωρ...

Στη διασταύρωση προς ΒΙΠΕ

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος ηλικίας 62 ετών από την Κρήνη ΑχαΪας και ο Ανδρέας Γεωργούρας 64 ετών από την Παραλία Πατρών είναι οι Πατρινοί που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο στην Πατρών- Πύργου μετά την ΒΙΠΕ μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών Ι.Χ. με νταλίκα. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένα παιδί, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου.


18.56: Ο 62χρονος Δημήτρης Σταθοπουλος από την Πάτρα είναι το ένα θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πατρών – Πύργου, όπως πληροφορείται το thebest.gr. Ο εκλιπών ήταν οδηγός σε ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, οι συνθήκες του οποίου διερευνώνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκαν  τρία ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμη, τα οποία διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Να σημειωθεί στο ίδιο σημείο είχε γίνει νωρίτερα και άλλο τροχαίο.

18.39: Μια γυναίκα και ένα παιδί είναι, όπως πληροφορείται το thebest.gr, οι δύο τραυματίες της καραμπόλας στην Πατρών – Πύργου. Η γυναίκα αυτή την ώρα χειρουργείται από ορθοπεδικούς, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα από τη σύγκρουση,  ενώ το παιδί νοσηλεύεται στην ανάνηψη και αυτό τραυματισμένο.

Η κατάσταση της υγείας τους εκτιμάται ως «υπό έλεγχο», ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

18.27: Στην ταυτοποίηση του ενός άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πατρών – Πύργου, προχώρησε – σύμφωνα με πληροφορίες. Το thebest.gr έχει τα στοιχεία του θύματος αλλά δεν τα δημοσιεύει έως ότου ενημερωθούμε από τις Αρχές ότι ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του άλλου θύματος ερευνώνται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Στην καραμπόλα που συνέβη στις 15.30 περίπου στο ύψος της διασταύρωσης προς ΒΙΠΕ ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, εκ των οποίων μία νταλίκα.

Εξαιτίας της σύγκρουσης άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου.

16.36: Πριν από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης προς ΒΙΠΕ, όπου νωρίτερα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν μετά από καραμπόλα οχημάτων. Στο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη γύρω στις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενεπλάκησαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία ΙΧ με νταλίκα.

Οι δύο άνδρες, εξέπνευσαν στο σημείο, αλλά τα άλλα δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματίες και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου.

16.00: Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των φαναριών της ΒΙΠΕ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr. Άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Νωρίτερα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έχει σημειωθεί, μετά τις 15:00, στην Πατρών- Πύργου, μετά τα φανάρια της ΒΙΠΕ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από ΒΙΠΕ προς Πάτρα  και γίνεται εκτροπή στο ρεύμα προς Πύργο.

Δείτε φωτογραφίες:

Μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ, παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία

Μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ, παρέχουν τις π...

Μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ, παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις