Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 22/11 μαζί με τις ΗΠΑ θα δούμε στην Ελλάδα το «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ - Ralph breaks the Internet»

Στις 22/11 μαζί με τις ΗΠΑ θα δούμε στην...

Σε διανομή της Feelgood

Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα λογικό είναι να αυξάνονται οι παιδικές animation ταινίες. Στις 22 Νοεμβρίου 2018 θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Feelgood, το φιλμ «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ - Ralph breaks the Internet» που είναι σίκουελ του φιλμ του 2012, «Wreck-it Ralph» που είχε κάνει διεθνή επιτυχία με 471 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του Βανέλοπη ταξιδεύουν στον απίθανο κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπη. Στην πορεία, οι δυο τους θα στηριχτούν στους κατοίκους του διαδικτύου, σε ένα ιντερνετικό επιχειρηματικό μυαλό, αλλά και στο πάνθεον των πριγκιπισσών της Disney, για να βρουν τον δρόμο τους.

Οι αξιαγάπητοι Ραλφ και Βανέλοπη -το απροσάρμοστο δίδυμο με τη χρυσή καρδιά και τα μοναδικά ταλέντα- επιστρέφουν έξι χρόνια μετά την επιτυχημένη πρώτη ταινία που μας ταξίδεψε σε πρωτόγνωρες 2-bit περιπέτειες. Το “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ”, δημιούργημα κι αυτό της ομάδας που μας χάρισε την πρώτη αριστουργηματική περιπέτεια και τη βραβευμένη με Όσκαρ Ζωούπολη, αφήνει πίσω του τα video games και τολμά να χαρτογραφήσει τον αχανή και εντυπωσιακό κόσμο του διαδικτύου, που με τη σειρά του θα αποδείξει αν μπορεί να αντέξει τις «καταστροφές» του Ραλφ.

Στην ταινία εμφανίζονται καινούριοι ήρωες που κατοικούν στο διαδίκτυο, αλλά και όλες οι πριγκίπισσες της Disney ανάμεσα τους η πριγκίπισσα Έλσα από το «Frozen», σε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές στην ιστορία του animation. Πιστή στα νοήματα της πρώτης, η ταινία αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τιμά τη φιλία, που όσα εμπόδια κι αν συναντήσει είναι το συνδετικό υλικό που κρατάει τους ήρωες μαζί για πάντα.

Το φιλμ βγαίνει στην χώρα μας ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ. Θα προβληθεί μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D. Να προσθέσουμε πως το   “Ραλφ εναντίον Ίντερνετ – Ralph breaks the internet” έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο El Capitan Theatre στο Los Angeles στις 6 Νοεμβρίου 2018. Η σκηνοθεσία είναι των Rich Moore και Phil Johnston ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι John Lasseter, Chris Williams και Jennifer Lee. Ακούγονται οι ηθοποιοί John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Ed O'Neill, Alan Tudyk καθώς και οι Gal Gadot, Taraji P. Henson και Alfred Molina.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture