Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματικό εργαστήριο για τη διακοπή του καπνίσματος, στο 21o Forum Ανάπτυξης

Πάτρα: Βιωματικό εργαστήριο για τη διακο...

Από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Νo Smoke.team

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  ΝoSmoke.team  διοργανώνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 17.30 -20.00, δωρεάν  βιωματικό εργαστήριο, για τη διακοπή του καπνίσματος και τους τρόπους περάσματος σε μια “άκαπνη κοινωνία”. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Νίκο Μπακόπουλο, Σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Life & NLP coach, ειδικευμένος σε θέματα, προσωπικής ανάπτυξης, συντροφικών σχέσεων  και επίτευξης στόχων.

Στο εργαστήριο/workshop θα διερευνηθεί «με τολμηρή ματιά» ο “μηχανισμός του τσιγάρου”, οι  λόγοι και οι  τρόποι  της εξάρτησής μας απ' αυτό και θα προσεγγιστούν  με σύγχρονα εργαλεία, τρόποι και μέσα, που βοηθούν στο απεγκλωβισμό από αυτήν την “καταστροφική απόλαυση”.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες  στο workshop κατοχυρώνουν αυτόματα το δικαίωμα να λάβουν ,φεύγοντας, τσαντάκι με καλαίσθητο t-shirt nosmoke.team

 

Για τη συμμετοχή  στο workshop  οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμπληρώσουν τη σχετική Φόρμα με τα στοιχεία  και ένα σύντομο ερωτηματολόγιο στη διεύθυνση  https://goo.gl/forms/T9QPh17mHWUyr88j1

 

Οι διοργανωτές θα απαντήσουν προσωπικά για την αποδοχή της συμμετοχής, με βάση την προτεραιότητα συμπλήρωσης της φόρμας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις