Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Θα συνεχιστεί η προβολή του «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

Αίγιο: Θα συνεχιστεί η προβολή του «Φαντ...

Έρχεται και «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» της Ντίσνει

Θα συνεχιστεί για άλλη μια εβδομάδα η προβολή της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλωνα του γειτονικού Αιγίου από την προσεχή Πέμπτη 22/11 ενώ έρχεται για προβολή και η ταινία της Disney «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» με τους Μόργκαν Φρίμαν, Έλεν Μίρεν και Κίρα Νάϊτλι που στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 45 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 73 από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

«Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντεβαλντ»

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ' εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους.

Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτς

Ηθοποιοί: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουάτερστον, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Τζο Κράβιτζ, Κάλουμ Τέρνερ, Κλαούντια Κιμ, Γουίλιαμ Νέιντιλαμ, Κέβιν Γκάθρι, Κάρμεν Εχόγκο, Πόπι Κόρμπι Τουέκ.

Διάρκεια: 133 λεπτά

«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»

Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ

Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν ,Έλεν Μίρεν και Κίρα Νάϊτλι.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  22/11 έως Τετάρτη 28/11:

«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»:  19:30 (εκτός Κυριακής)

«Φανταστικά Ζώα :Τα εγκληματα του Γκρίντεβαλντ»: 21:30 (εκτός Κυριακής

*Την Κυριακή δε θα πραγματοποιηθεί καμία προβολή λόγω εκδήλωσης.

**Τη Δευτέρα 26/11 το πρόγραμμα, λόγω κινηματογραφικής λέσχης, διαμορφώνεται ως εξής:

«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»:  19:00

Κινηματογραφική Λέσχη – «Ο Επιφανής Πολίτης»: 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture