Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ: Η πιο ευγενής ποικιλία από την οικογένεια των Μοσχάτων αποτελεί τη νέα οινική πρόταση του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ: Η πιο ευγενής ποικιλία απ...

Μας μίλησε ο Εμμανουήλ Ορφανός, Γεωπόνος και ιδιοκτήτης της γνωστής Οινοποιίας

Ποιοτικό και ανατρεπτικό, το μικρόρωγο ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, ο αυτοκράτορας της ποιότητας της μεγάλης αυτής οικογένειας.

Τα ξηρά κρασιά που παράγονται από αυτήν την “ευγενή” ποικιλία, έχουν τεράστια δυναμική και παρουσιάζονται ως εξαιρετικά φρουτώδη και ισορροπούν υπέροχα μεταξύ ξηρού και γλυκού, τυπική έκφραση του χαρακτήρα του μοσχάτου.

Το “MUSCAT” όπως μας εξηγεί ο Εμμανουήλ Ορφανός, Γεωπόνος και ιδιοκτήτης της γνωστής Οινοποιίας, είναι ένα ξηρό κρασί με όψη ιδιαίτερα ελκυστική, λαμπερό ανοιχτό χρώμα και πρασινωπές ανταύγειες. Έντονα αρωματικό και “γεμάτο”, θυμίζει την οσμή ώριμων λευκόσαρκων φρούτων όπως ροδάκινο, βερύκοκο και πεπόνι.

Το μικρόρωγο ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ είναι σίγουρα μία από τις πλέον σημαντικές ποικιλίες του Ελλαδικού χώρου, μετουσιώνεται σε σπουδαίο κρασί με εξαγωγικό χαρακτήρα, που εκφράζει το μοναδικό terroir των αμπελώνων του Κτήματος Ορφανού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά