Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που κρατάει τον Τ. Ζαχαράτο μακριά από το Your Face Sounds Familiar

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που κρατάει τον Τ. Ζ...

Λόγω των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη

Στις 27 Ιανουαρίου 2019 στις 20.45 αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 το φετινό Your Face Sounds Familiar με παρουσιάστρια και πάλι την Μαρία Μπεκατώρου που αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σώου μιμήσεων. Η διαφορά φέτος όπως ελέχθη, είναι ότι το σώου δεν θα μεταδίδεται live όπως τις άλλες χρονιές αλλά θα έχει προηγουμένως μαγνητοσκοπηθεί.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε έντονα πως στην επιτροπή του σώου θα ήταν ο δημοφιλής Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος που έχει με επιτυχία ξαναυπάρξει κριτής στο παρελθόν στο YFSF. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Τάκης Ζαχαράτος θα βρίσκεται ξανά φέτος στην επιτροπή του σώου, απ’ ότι φαίνεται δεν θα συμμετάσχει τελικά και ο λόγος είναι οι εμφανίσεις που έχει στη Θεσσαλονίκη.

Την είδηση αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στον αέρα της εκπομπής “Τι λέει;” Στον Alpha τονίζοντας μάλιστα πως είναι επιβεβαιωμένη και από τον ίδιο τον Τάκη Ζαχαράτο, σύμφωνα με το zappit.gr.

«Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη από τον ίδιο τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος μας είπε ότι δεν θα βρίσκεται στην επιτροπή του YFSF. Ο λόγος για τον οποίο δεν θα είναι στην επιτροπή είναι πάρα πολύ καλός. Ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται στο θέατρο Βεργίνα, στο Καζίνο στη Θεσσαλονίκη, όπου κάνει μια τεράστια επιτυχία με την παράσταση “Ζω για σένα”, όπου παίζει δύο μέρες την εβδομάδα. Και επειδή είναι μεγάλη η επιτυχία από δύο μέρες η παράσταση θα παίζεται τέσσερις. Επομένως υποχρεωτικά τις Τετάρτες θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να είναι στην παράστασή του. Το γύρισμα του YFSF θα γίνεται Τετάρτη γιατί δεν θα είναι ζωντανό πια», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο σώου είναι φέτος ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, ο τραγουδιστής Ίαν Στρατής, κ.α.

Η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στη Θεσσαλονίκη έχει πάρει παράταση έως τις 23/2/2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight