Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου το 1ο φετινό Μπουρμπούλι στο Royal

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου το 1ο φετινό Μπ...

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στα φετινά Μπουρμπούλια είναι οι Δάκης, Πωλίνα, Πασχάλης

Τα Μπουρμπούλια με τις κυρίες να κάνουν…μυστηριώδεις εμφανίσεις φορώντας απαραίτητα μαύρα ντόμινο & μάσκα αποτελούν μία από πιο δυνατές και διαχρονικές παραδόσεις του θεσμού του Πατρινού Καρναβαλιού κι όπως κάθε χρόνο θα δώσουν και φέτος τον τόνο στην Πατρινή αποκριά με τη φήμη τους φυσικά να είναι πανελλαδική.

Φέτος ο Χορός του Ντόμινο συναντά τα περίφημα «Μπουρμπούλια», κι όσο κι αν γκρινιάζουν κάποιοι πως ο αριθμός των προγραμματισμένων βραδιών είναι μάλλον λίγος σε σχέση με άλλες χρονιές που σαφώς ήταν περισσότερα, τουλάχιστον θα συμφωνήσουν πως καλλιτεχνικά τα Μποτρμπούλια θα πλαισιώνονται από διαχρονικούς και αγαπημένους του κοινού καλλιτέχνες όπως ο Δάκης ή ο Πασχάλης.

Τέσσερα λοιπόν θα είναι τα Μπουρμπούλια όπως είδαμε και στα σχετικά διαφημιστικά banner που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, τη Δευτέρα 4/3, την Τετάρτη 6/3 ενώ το τελευταίο όπου σίγουρα αναμένεται να γίνει χαμός θα λάβει χώρα το τελευταίο Σάββατο της αποκριάς 9 Μαρτίου 2019.

Τα Μπουρμπούλια θα φιλοξενηθούν στον άνετο χώρο του Royal – παλιού Πτωχοκομείου, στην Ακτή Δυμαίων ενώ όπως προείπαμε απαραίτητο για την δωρεάν είσοδο των κυριών είναι φορούν το μαύρο ντόμινο.

1ο Μπουρμπούλι, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019:

«Tα καλύτερά μας χρόνια» ξυπνάνε με τους Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου, σ’ ένα non stop party με επιτυχίες των 50’s, 60’s και 70’s.

2ο Μπουρμπούλι, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019:

Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Δάκης έρχονται να ξεσηκώσουν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους τραγουδώντας «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες» και «Αλαλούμ».

3ο Μπουρμπούλι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019:

Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης θα είναι εδώ στο Πατρινό Καρναβάλι, υποσχόμενος ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα με τραγούδια όπως «Το κορίτσι του Μάη», «Φύγε σε παρακαλώ», κ.α.

4ο & τελευταίο Μπουρμπούλι, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019:

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή... γι’ αυτό και ο Πασχάλης θ’ ανέβει και πάλι στη σκηνή του Royal, αυτή τη φορά μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη των επιτυχιών «Σοκολατί», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», κ.α. για να απογειώσουν με τα τραγούδια και το κέφι τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Tο πρόγραμμα στα Μπουρμπούλια θ’ ανοίγει το γκρουπ Passepartout.

*Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι - όπως πάντα - δωρεάν! Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο), Ακτή Δυμαίων 53

Ώρα έναρξης: 21.30.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610 310120

Τα Μπουρμπούλια τελούν υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019