Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο 98% η πληρότητα των ξενοδοχείων στην καρναβαλική Πάτρα- ΔΕΙΤΕ πόσο κοστίζει το τριήμερο

Στο 98% η πληρότητα των ξενοδοχείων στην...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ικανοποίηση στους επαγγελματίες

Με πληρότητες που αγγίζουν το απόλυτο διαμορφώνεται η κίνηση στα ξενοδοχεία της Πάτρας για το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού. Πάρα πολύ καλή είναι η εικόνα και στα ξενοδοχεία πέριξ της αχαϊκή πρωτεύουσας με την ζήτηση από το Λόγγο μέχρι και την Κάτω Αχαΐα να κρίνεται αρκετά ικανοποιητική.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το πρωί της Τρίτης το thebest.gr  τα δωμάτια στην Πάτρα για το τελευταίο τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) του Καρναβαλιού, αλλά και για την Πέμπτη είναι στην κυριολεξία δυσεύρετα.

Το μεγαλύτερο portal εύρεση δωματίων έδειχνε το πρωί πληρότητα που φθάνει το 98% εντός των συνόρων της πόλης, και η συντριπτική πλειονότητα των καταλυμάτων εμφανίζονταν πλήρη, ενώ στα υπόλοιπα υπήρχαν μόλις 1-2 ελεύθερα δίκλινα δωμάτια.

 

 

Την εικόνα αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει μιλώντας στο thebest.gr και ο πρόεδρος των ξενοδόχων του Νομού Αχαΐας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Διαμαντόπουλο η ζήτηση είναι μεγάλη και τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι γεμάτα, ωστόσο πάντα υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια λόγω των ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής που κατά κανόνα προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Εκτιμώ ότι υπάρχει ικανοποίηση στους κόλπους των συναδέλφων καθώς με τη βοήθεια και του καλού καιρού θα έχουμε πολλή δουλειά το τριήμερο του Καρναβαλιού. Η κίνηση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο όχι μόνο για μέσα στην Πάτρα αλλά και για τα περίχωρα όπου επίσης πολλά καταλύματα κινούνται σε υψηλά επίπεδα πληρότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Αχαΐας.

Όσον αφορά τώρα τις τιμές αυτές, σύμφωνα με τον κ. Διαμαντόπουλο, ξεκινούν από περίπου 60 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 120-130 ευρώ ανάλογα την ποιότητα του ξενοδοχείου και τα γεύματα που προσφέρει. Η έρευνα του thebest.gr έδειξε ότι οι τιμές για τα ξενοδοχεία που έχουν ακόμα ελεύθερα δωμάτια για το τριήμερο ξεκινά από περίπου 295 ευρώ και φθάνει μέχρι τα 365 ευρώ. Από πιο χαμηλά ξεκινούν οι τιμές στα περιφερειακά καταλύματα όπου κανείς μπορεί ακόμα να βρει τρεις διανυκτερεύσεις με περίπου 200 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις