Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφια με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο η Μαρία Σταυροπούλου

Υποψήφια με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο η ...

Στον Δήμο Αιγιαλείας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο κατέρχεται η Ναρία Σταυροπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Γεννήθηκα στο Βούτσιμο Αιγιαλείας και μεγάλωσα στην Ακράτα όπου και κατοικώ. Σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 1999 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Ακράτας . Με το σύντροφό μου Ιωάννη Σπανό έχουμε αποκτήσει ένα γιό.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα διεκδικήσω την ψήφο σας, γνωρίζοντας τα προβλήματα του δήμου και τη  γενικότερη λειτουργία του τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας διάθεση για προσφορά και κυρίως προτάσεις για επίτευξη ισόρροπης ανάπτυξης μεταξύ όλων των δημοτικών ενοτήτων συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας ,η οποία  με την ολοκλήρωση των εθνικών υποδομών ,την προνομιακή της θέση και την ποικιλομορφία της, την καθιστούν περισσότερο από ποτέ  πόλο έλξης επισκεπτών και παραθεριστών,  πρέπει να αγωνιστούμε για να βελτιώσουμε τα  ποιοτικά  χαρακτηριστικά της.

Μπορούμε να το πετύχουμε με σκληρή δουλειά νέων ανθρώπων και την εμπειρία των παλαιότερων, που δεν θα υποσχεθούν τα αδύνατα, αλλά θα αγωνιστούν απαλλαγμένοι από πολιτικά στερεότυπα ενώνοντας τη θέληση, τη γνώση και το όραμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών , την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη με σκοπό  την ενίσχυση της οικονομίας  της περιοχής για  δικαίωμα στην εργασία όλων  των νέων ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Ακράτας με τη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έχει δώσει δείγματα εργατικότητας, ικανότητας και αποτελεσματικότητας για να μη χαθεί άλλος χρόνος. Με αταλάντευτες τις αρχές και αξίες μας  και γνώμονα τη αλήθεια και τα άλυτα κορυφαία προβλήματα του δήμου και της περιοχής μας θα δώσουμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους".

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις